Kiélezett harc a megyei II.osztály dobogóiért

2010. február 05. péntek, 09:36
A megyei másodosztály mindhárom csoportjában szoros küzdelemre van kilátás a tavaszi szezonban.
Az éllovasok előnye minimális, volt, ahol csupán a gólkülönbség döntött az őszi végeredményről.

A Győri csoportban a Kajárpéc együttese zárta az első helyen az őszi szezont, amely három ponttal előzi meg a Börcs és a Bajcs csapatát.

„Célunk változatlan, az első három hely egyikén végeznénk. Régóta szeretnénk új öltözőt építeni, úgy tűnik, ez most meg is valósulhat. A jó szellemű társaság együtt maradt, egyedül Schauer László távozott. Jövő héten kezdjük a felkészülést, megyei első osztályú csapatok ellen játszunk, hogy ebből is tanuljunk" – fogalmazott Szalai László edző.

A Mosonmagyaróvári csoport élén a Dunakiliti telel, de a csapat előnye mindössze egyetlen pont a Rajkával és a Máriakálnokkal szemben.

„A dobogót tűztük ki célul magunk elé, és ezen nem változtatunk tavasszal sem. Hab a tortán, hogy őszi bajnokként várhatjuk a folytatást, amire még különösen büszke vagyok, hogy mindezt a csoport legfiatalabb csapatával értük el. Umathum Norbert Ausztriába távozott, visszatért azonban Dunakilitire Hegyi Győző – mondta Menyhárt Dénes edző.

A Soproni csoportban gyakorlatilag két együttes küzd az elsőségért. A Répcementi SE és a Lövő ugyanolyan eredménysorral büszkélkedhet, jobb gólkülönbsége miatt azonban a Répcementi SE vezeti a táblázatot.

„Két hete készülünk, de az időjárás nem igazán partner ebben. Sajnos gyengült a csapatunk, Németh Gábor Bükön folytatja, emellett sérülések és betegségek is nehezítik a helyzetünket. Megpróbálunk még erősíteni, célunk, hogy tavasszal is megtartsuk a pozíciónkat. Szinte biztosan vállaljuk az indulást a magasabb osztályban, ha megnyerjük a bajnokságot" – mondta Horváth Béla edző.

 

 

További információ

Vissza az előző oldalra | Vissza a tetejére