Magyar Falu Program

magyar falu program

Európa a polgárokért

A « Európai állampolgárság- örökség a jövőnek- az Ákosfalvi testvértelepülések találkozója»
projektet az Európai Unió finanszírozta az
„Európa a polgárokért”
program keretében

További információ :

Pályázati dokumentum letöltés

Felavatták a Répcementi SE új otthonát

2010. szeptember 07. kedd, 18:45

Futballpálya-avatót tartott a dénesfai önkormányzat és a Répcementi Sportegyesület. Az új focipályát az ETO kiváló balszélsője, az olimpiai bajnok Keglovich László adta át.

Mostantól már két hazai pályája van a Répcementi SE együttesének. Gyóró mellett ezentúl, - majd negyven évet követően - Dénesfán is lesznek mérkőzések, miután az államalapítás ünnepén átadták a település új pályáját. A község polgármestere, s egyben a gárda elnöke, Takács Lajos elmondta a hatalmas szurkolótábor és az elmúlt bajnokságokban mutatott sikerek sarkallták arra, hogy megépítesse a Répcementi "új otthonát".

- Utoljára a hetvenes években volt itt, Dénesfán futballpálya, azonban raktárt építettek a helyére. A Községház udvarán 20-30 éve parlagon hevert ez a hatalmas, ideálisnak tűnő terület, kitűnő helynek bizonyult egy új játéktérhez - kezdi a klub elnöke. - Elsősorban nem a csapatnak, hanem a község fiataljainak szerettünk volna örömet okozni ezzel, s azt hiszem, sikerült is! Ezentúl két hazai helyszíne lesz a Répcementinek, a bajnokságot Gyóróban kezdtük, de most szeretnénk "bejáratni" az új pályát, így az őszi idény legtöbb mérkőzését itt játsszuk majd - mondta befejezésül Takács Lajos.

Az ünnepélyes megnyitót követően a Haladás B és a Beled csapatával játszott rövidített mérkőzést a Répce-parti együttes, s nem kellett sokáig várni a "gyepavató" első hazai góljára, amelyet Bata Gábor rúgott a 25. percben.

 

További információ

Kapcsolódó videó

{youtubeplaylist}392AEF6750098004{/youtubeplaylist}