Magyar Falu Program

magyar falu program

Európa a polgárokért

A « Európai állampolgárság- örökség a jövőnek- az Ákosfalvi testvértelepülések találkozója»
projektet az Európai Unió finanszírozta az
„Európa a polgárokért”
program keretében

További információ :

Pályázati dokumentum letöltés

Belvíz a Rábaközben: Enyhültek a gondok

2009. február 12. csütörtök, 01:51
A gond az volt, hogy leszűkítették a korábban egyméteres átmérőjű hídgyűrűket. Miután a munkát elvégezték, szemmel látható volt az apadás. Takács Lajos dénesfai polgármester arról számolt be, hogy nem csak a belterületi rákokban kevesebb a víz, hanem a pincékben is lejjebb ment a szintje. A gond az volt, hogy leszűkítették a korábban egyméteres átmérőjű hídgyűrűket. Miután a munkát elvégezték, szemmel látható volt az apadás. Takács Lajos dénesfai polgármester arról számolt be, hogy nem csak a belterületi rákokban kevesebb a víz, hanem a pincékben is lejjebb ment a szintje.
Egy külterületi áteresz "kiigazításával" enyhültek a dél-rábaközi belvíz gondok. A kapuvári Vízitársulat a dénesfai polgármester kérésére a belvizeket összegyűjtő árok és a Köles-ér torkolatánál körbeárkolta a víz elfolyását akadályozó hidat.

A gond az volt, hogy leszűkítették a korábban egyméteres átmérőjű hídgyűrűket. Miután a munkát elvégezték, szemmel látható volt az apadás. Takács Lajos dénesfai polgármester arról számolt be, hogy nem csak a belterületi rákokban kevesebb a víz, hanem a pincékben is lejjebb ment a szintje.

 

 

További információ