Magyar Falu Program

magyar falu program

Európa a polgárokért

A « Európai állampolgárság- örökség a jövőnek- az Ákosfalvi testvértelepülések találkozója»
projektet az Európai Unió finanszírozta az
„Európa a polgárokért”
program keretében

További információ :

Pályázati dokumentum letöltés

Egyéb forrásból

46 milliós teher félmilliós házon 2008. október 30. csütörtök, 01:38

Egy félmilliót érő családi házra 46 millió forintos zárlatot rendelt el a bíróság. A romos, elhanyagolt épületet az önkormányzat eladatná, már vevő is jelentkezett. Ha minden kötél szakad, lebontatják az épületet.

Erdélyi testvérkapcsolat 2008. szeptember 05. péntek, 01:31

Erdélyi fiatalokat lát vendégül a dénesfai önkormányzat a héten. A harasztkeréki küldöttség hétfőn este érkezett meg a dél-rábaközi faluba. Az erdélyiek nem először járnak itt.

Megbeszélték az ovisok jeleit is 2008. június 23. hétfő, 01:28

Dénesfára mennek óvodába a gyórói gyermekek. A szülők már megtekintették a dénesfai intézményt. A polgármesterek szerint a társult intézmények jelentik a jövőt.

Milliókat költenek a közterületekre 2008. május 29. csütörtök, 01:23

Közterületeit szépíti, parkosítja tavasszal a dénesfai önkormányzat. Készül az új szabadidőpark is, melyre eddig kétmillió forintot költött a falu.
A dénesfai polgármester szigorú számonkérése után apadt a belvíz a három dél-rábaközi faluban. Ehhez mindössze egy külterületi áteresznél kellett szabad utat biztosítani a víznek.

Maradhat a kedvezményes internet 2008. február 08. péntek, 01:12

Közel háromszázezer forintos, teljes mértékben támogatott pályázati pénzből vásárolt magának számítógépeket a dénesfai és a gyórói önkormányzat.
Olcsóbbá tette intézményei épületének fűtését a dénesfai önkormányzat. Az óvodában, a könyvtárban, a kultúrházban és az egykori iskolában a drága gázkazánt váltották ki fatüzelésű kazánnal.

Elmarad a csatornaépítés Dénesfán 2008. január 24. csütörtök, 01:05

Egyelőre elmarad a csatornaépítés Dénesfán. Helyette újabb ingatlanokat vásárol az önkormányzat és az iskolaépületet próbálják hasznosítani. Jelenleg sporttelep kialakításán fáradoznak.

Álmuk egy mintagazdaság 2008. január 19. szombat, 01:02

Két fiatal agrárszakember próbál boldogulni a dénesfai egykori téesztelepen. Amikor az idősebb, tapasztalt gazdák is a visszavonuláson gondolkodnak, akkor fogtak szarvasmarha-tenyésztésbe.

Negyvenen jelentkeztek a 'falumentésre' 2007. november 08. csütörtök, 09:51

Négygyermekes, Pest megyei család vásárol építési telket Dénesfán. Az adásvétel része a helyi önkormányzat programjának. Fehérék egy forintért kapják a házhelyet és amint lehet, költöznek a Rábaközbe.

A Kisalföldben megjelent cikk ide kattintva olvasható.

Negyvenen jelentkeztek a 'falumentésre' 2007. november 07. szerda, 00:59

Négygyermekes, Pest megyei család vásárol építési telket Dénesfán. Az adásvétel része a helyi önkormányzat programjának. Fehérék egy forintért kapják a házhelyet és amint lehet, költöznek a Rábaközbe.
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
Oldal: 8 / 12